Tisztelt Látogatónk!

Cégünket 1993-ban alapítottuk, akkor még, mint magánvállalkozást. Munkáink zömét már akkor is a gabonaiparban végeztük. Első nagyobb munkánk a Kunszentmiklósi malom terve-zése, és gyártása volt. Ezt több kisebb malom, gabonaszárító, silótelep, takarmánykeverő, granuláló üzem, lisztcsomagoló, stb. követte. Tevékenységünk az egész ország területére ki-terjedt. 1997. év végén a magánvállalkozást Kft forma váltotta fel. A tevékenységi kör maradt a régi, hiszen ekkorra már jelentős tapasztalatra, és országos ismertségre tettünk szert ebben a szakmában. Kialakultak állandó visszatérő gépész megrendelőink is, legnagyobbak a TeGaVill Kft, a Hetech-Trend Kft, és az Élmez Kft.

Persze minden évben bővült ügyfélkörünk más megrendelőkkel is. Tevékenységünket kiterjesztettük az ország határain kívülre. Így ma már rendszeresen dolgozunk Romániában, de több Szerbiai, és Horvát munkánk is volt.
Idővel bővült az általunk végzett tevékenységek köre, a kor szellemének megfelelően ma leg-alább minden második általunk gyártott berendezést PLC, és vagy számítógépes vezérlés irá-nyít. Ezek programozását mi végezzük. A beruházások során komplex megoldásokra törek-szünk, a technológia villamosítása mellett szerelünk világítást, erőátviteli hálózatokat, fázisja-vítást. Végzünk érintésvédelmi, szabványossági, és villámvédelmi felülvizsgálatokat is.
Sikerünk titka, hogy a tervezéstől a beüzemelésig minden egy kézben van. Ez egyben garancia arra is, hogy az elkészült munka egy jól működő egészet alkot. Ennek köszönhetjük, hogy még a mai nehéz gazdasági helyzetben is működik vállalkozásunk. Kérjük, Ön is tegyen minket próbára! Tekintse meg eddigi munkáinkat, és kérjen munkájára árajánlatot.

Referenciáink:

  • 117 db Riela, és Bio Dryer szárító a Tegavill Kft részére.
  • 38 db Mega szárító a Hetech Trend Kft részére.
  • Uszálytöltő Baján, Domboriban, és Dunaújvárosban.
  • Malmok országszerte, köztük a Dunaföldvári, Szekszárdi, Bicskei, Aszódi, Érsekvadkerti.
  • Fémsiló telepek itthon, és külföldön, több mint húsz.
  • Tárházak, kisebb technológiák országszerte.
  • Keverők, granuláló üzemek, itthon, Romániába, Horvátországban.

Reméljük, hogy hamarosan az Önöknek végzett munka is szerepel referenciáink között.

Erős Tibor ügyvezető